طراحی سایت وکالت - طراحی سایت حقوقی از ایده تا اجرا + مشاوره رایگان

افراد زیادی در طول روز دچار مسائل و مشکلات حقوقی می‌شوند و یا سوالاتی در این زمینه ذهن آن‌ها را درگیر می‌کند. معمولا در این مواقع اولین اقدامی که برای پاسخ به سوالات حقوقی صورت می‌گیرد، سرچ کردن در اینترنت و یا مشورت با یک وکیل متخصص در این زمینه است. امروزه استفاده از اینترنت گسترش زیادی پیدا کرده است و بسیاری از افراد ترجیح می‌دهند خدمات خود را در این بستر انجام دهند. بنابراین وکلا و موسسات حقوقی مختلف نیز می‌توانند برای ارائه خدمات خود، از این فرصت استفاده کنند و فعالیت خود را گسترش دهند. استقبال زیاد از اینترنت سبب شده است که بسیاری از مشاغل و ارائه دهندگان خدمات مختلف، فعالیت خود را نیز به فضای اینترنت وارد کنند و از مزایای این روش نیز بهره‌مند شوند. بنابراین در حال حاضر طراحی سایت وکالت نیز برای همه وکیلان و مؤسسات حقوقی حائز اهمیت و ضروری است. برای آشنایی بیشتر با طراحی سایت وکالت و مزایا و ویژگی‌ها و سایر اطلاعات لازم، تا انتهای این مقاله با ما همراه باشید.

طراحی سایت وکالت - طراحی سایت حقوقی از ایده تا اجرا + مشاوره رایگان
shape
shape
shape
shape
shape
shape

آیا نیاز به راهنمایی دارید

کارشناسان ما جهت مشاوره آماده اند

با ما در تماس باشید
 

مزایای طراحی سایت برای وکالت

 

در حال حاضر که همه افراد دارای گوشی هوشمند هستند و دامنه گسترده‌ای از اطلاعات در اینترنت وجود دارد، استفاده از این فضا نیز برای پاسخ به بسیاری از سوالات و ابهامات و یا دریافت کالا و خدمات افزایش یافته است‌. بنابراین فعالیت صحیح و اصولی در این فضا برای همه افراد و کسب و کارهای مختلف مفید خواهد بود. وکلایی که تصمیم می‌گیرند که فعالیت خود را به صورت اینترنتی نیز ارائه دهند، از مزایای زیاد طراحی سایت بهره‌مند خواهند شد. در ادامه مزایای طراحی سایت حقوقی بیان شده است.

• شناخته شدن راحت‌تر و سریع‌تر

هنگامی که وکیلی فعالیت خود را تنها در محیطی فیزیکی انجام می‌دهد، شانس کمتری برای شناخته شدن دارد. اما با طراحی یک سایت اختصاصی، وکیل می‌تواند رزومه و افتخارات خود را منتشر کند و قطعا افراد زیادی از سایت بازدید خواهند نمود و با وکیل آشنا خواهند شد. همچنین با انتشار اطلاعات مختلف حقوقی به صورت بلاگ و بهینه‌سازی سایت می‌توان در صفحات اول موتورهای جستجو قرار گرفت و در نتیجه بازدیدکنندگان سایت را افزایش داد.

• جلب اعتماد

درصورتی که وکیل خدمات مناسبی را ارائه دهد و موفقیت‌های خود را در سایت منتشر کند و اطلاعات و آدرس خود را قید کند، می‌تواند خیلی راحت اعتماد بازدیدکنندگان را جلب نموده و به پرونده‌ها و مسائل و مشکلات آن‌ها رسیدگی کند.

• صرفه جویی در زمان

افرادی که دچار مشکلات حقوقی می‌شوند باید مدارک و اطلاعات خود را به منظور بررسی به وکیل نشان دهند که قطعا با داشتن سایت ارتباط وکیل و موکل راحت‌تر بوده و نیازی به صرف زمان برای تحویل حضوری مدارک به وکیل نخواهد بود. بنابراین طراحی سایت وکالت هم باعث صرفه جویی در زمان وکیل و هم صرفه جویی در زمان دریافت کنندگان خدمات خواهد شد.

• کاهش هزینه‌ها

مزیت دیگری که طراحی سایت وکلا دارد، صرفه جویی در هزینه‌ها است. با این روش ارتباط با وکیل راحت‌تر بوده و نیازی به مراجع مکرر به دفتر وکیل نخواهد بود و می‌توان هزینه‌ها را کاهش داد.

• پیشبرد بسیاری از مسائل حقوقی

روند و مراحل حقوقی معمولا پیچیدگی زیادی دارند اما با طراحی سایت می‌توان بسیاری از این مراحل را به صورت غیر حضوری و بدون نیاز به حضور موکل انجام داد و در نتیجه روند مراحل مختلف را کوتاه کرد و به آن‌ها سرعت بخشید.

• گسترش دامنه فعالیت

وکیل می‌تواند با داشتن سایت اختصاصی، خدمات متنوعی را که در آن زمینه تخصص دارد را ارائه دهد و به پرونده‌هایی با موضوعات مختلف رسیدگی کند و در نتیجه دامنه فعالیت خود را گسترش دهد.

• عدم محدودیت زمانی و مکانی

درصورتی که وکیل فعالیت خود را تنها در یک دفتر فیزیکی ارائه دهد، با محدودیت زمانی و مکانی برای فعالیت خود مواجه خواهد شد. یعنی وکیل نمی‌تواند در تمام 24 ساعت شبانه روز فعالیت خود را در دفتر انجام دهد و همه افراد نمی‌توانند از خدمات وکیل بهره‌مند شوند. اما با طراحی سایت وکالت مراجعه کنندگان در هر نقطه‌ای که زندگی می‌کنند می‌توانند در تمام 24 ساعت شبانه روز، به دفتر مجازی وکیل که همان سایت است مراجعه کنند.

ویژگی‌هایی سایت وکالت

در حال حاضر سایت‌های وکالت زیادی وجود دارند که همه این سایت‌ها نمی‌توانند نظر و اعتماد مراجعه‌کنندگان را جلب کنند. در واقع سایت وکالت باید ویژگی‌هایی داشته باشد تا بتواند نظر مراجعه‌کنندگان را جلب کند و باعث ترغیب آن‌ها به دریافت خدمات شود. در ادامه ویژگی‌هایی که سایت وکالت باید داشته باشد بیان شده است.

• طراحی و ظاهر مناسب

یکی از ویژگی‌هایی که سایت وکالت باید داشته باشد، طراحی و ظاهر مناسب است. سایت مربوطه باید مرتب باشد و همه بخش‌های آن مجزا و مشخص باشد. همچنین باید از رنگ‌ها و تصاویر مناسبی برای سایت وکالت استفاده شده باشد.

• سرعت و عملکرد بالا

سایت وکالت باید سرعت و عملکرد بالایی داشته باشد و دسترسی به صفحات و بخش‌های مختلف سایت به راحتی و در زمان کمی صورت گیرد.

• برخورداری از بخش معرفی وکیل

در سایت وکالت باید بخشی برای معرفی وکیل وجود داشته باشد و رزومه و همه اطلاعات وکیل و شماره تماس و آدرس دفتر آن به صورت دقیق قید شده باشد.

• امکان دریافت مشاوره آنلاین و تلفنی با وکیل

در سایت وکالت باید امکان چت آنلاین با وکیل وجود داشته باشد یا بتوان از وکیل مشاوره تلفنی دریافت کرد تا افراد بتوانند سوالات خود را از آن بپرسند و مشورت کنند.

• امکان رزرو آنلاین وقت ملاقات

یکی از قابلیت‌هایی که بهتر است سایت وکالت داشته باشد، امکان رزرو آنلاین وقت ملاقات با وکیل است. این قابلیت باعث مشخص شدن قرار ملاقاتی دقیق به موقع برای وکیل و متقاضی می‌شود و از اتلاف وقت آن‌ها جلوگیری می‌شود.

• برخورداری از قسمت وبلاگ

سایتی که وبلاگ داشته باشد و اطلاعاتی در زمینه‌های مختلف حقوقی و وکالتی در آن منتشر شده باشد، نه تنها شانس بیشتری برای قرار‌گیری در رده‌‌های اول موتورهای جستجو خواهد داشت بلکه باعث افزایش اطلاعات مراجعه کنندگان به سایت می‌شود.

• داشتن بخش‌های کاربردی

بهتر است نه سایت وکالت از بخش‌های مهمی از جمله، صفحه تماس با ما، بخش نظرات دیگر، صفحه خدمات ما، صفحه درباره ما و غیره برخوردار باشد تا بتوان اطلاعات جامعی را در اختیار متقاضیان قرار داده و اعتماد آن‌ها جلب شود.

• راه‌های ارتباطی متنوع و راحت

علاوه بر چت آنلاین بهتر است که روش‌های ارتباطی مختلف دیگری نیز برای ارتباط راحت متقاضیان وجود داشته باشد. برای مثال پر کردن فرم مشاوره و تماس از طرف شما و یا امکان ارتباط در شبکه‌های اجتماعی مختلف، از روش‌های ارتباطی مناسب و رایج هستند.

• درگاه پرداخت امن

درصورتی که کاربر قصد مشاوره آنلاین با وکیل را داشته باشد و قصد پرداخت هزینه مشاوره یا سایر هزینه‌ها را داشته باشد، باید درگاه پرداخت امنی برای هزینه وجود داشته باشد تا اطلاعات بانکی آن امنیت داشته و حفظ شوند.

مراحل‌ طراحی سایت وکالت

سایت‌ها از نظر کاربردی که دارند، مراحل مختلفی برای طراحی دارند که برای طراحی سایت وکالت نیز مراحل مختلفی طی می‌شود که در ادامه این مراحل بیان شده‌اند.

مرحله اول: مشخص کردن اهداف و نیازهای متقاضی

نیازها و سلایق وکلای مختلف برای طراحی سایت مختلف است به همین دلیل ابتدا اهداف و نیازهای وکیل یا موسسه حقوقی که قصد دارد برای خود سایت داشته باشد مشخص می‌شود و سپس سایر مراحل طی خواهد شد.

مرحله دوم: ثبت دامنه

بعد از مشخص کردن هدف و نیاز متقاضی، بای دامنه سایت مشخص شود. در واقع دامنه همان آدرس وبسایت حقوقی است که کاربران باتوجه به آن ادرس، سایت را پیدا خواهند نمود. بعد از ثبت دامنه لازم است که هاست سرویس میزبانی وردپرس خریداری شود.

مرحله سوم: نصب و فعال کردن قالب سایت

درمرحله بعد از طراحی سایت وکالت، باید قالبی مناسب با نیاز تهیه شود و آن را در سایت قرار داد. قالب سایت، طراحی و ظاهر سایت را مشخص نموده و امکان سفارشی‌سازی آن وجود دارد. قالب‌ها آماده هستند و با استفاده از آن‌ها نیازی به کارهایی مانند کد نویسی نیست.

مرحله چهارم: نصب افزونه‌های لازم

بعد از انجام همه مراحل ذکر شده، افزونه‌هایی که لازمه سایت وکالت هستند به آن اضافه می‌شوند. با استفاده از افزونه‌ها می‌توان قابلیت‌های مختلفی را به سایت اضافه نمود و آن را از رقبا متمایز کرد. افزونه‌ها انواع مختلف رایگان و پولی دارند که می‌توان باتوجه به نیاز خود مناسب‌ترین آن‌ها را انتخاب کرد.

هزینه طراحی سایت وکالت

یکی از دغدغه‌های افرادی که قصد طراحی سایت حقوقی دارند، هزینه طراحی سایت است. اما نمی‌توان قیمت ثابتی برای طراحی این نوع سایت بیان کرد. زیرا هزینه نهایی طراحی سایت وکلا به عوامل مختلفی بستگی دارد و باید ابتدا همه موارد در نظر گرفته شود. همچنین با توجه به نیاز و سلایق مختلف، روند و اقداماتی که برای طراحی هر سایت وکالت صورت می‌گیرد متفاوت است و به همین دلیل هزینه طراحی این نوع سایت متغیر است. برخی از عواملی که بر قیمت نهایی طراحی سایت وکالت موثر هستند عبارتنداز،

طراحی سایت وکالت چقدر زمان می‌برد؟

سایت‌ها از نظر کاربرد و هدف استفاده انواع مختلفی دارند که پروسه و زمان لازم برای طراحی آن‌ها نیز متفاوت است. زمان لازم برای طراحی سایت وکالت نیز به عوامل مختلفی بستگی دارد. برای مثال درصورتی که هدف طراحی یک سایت وکالت حدفه‌ای باشد، زمان آن نسبت به زمانی که یک سایت ساده طراحی می‌شود متفاوت است. البته مجموعه‌ای که برای طراحی سایت انتخاب می‌شود نیز تاثیر بسزایی در زمان طراحی این نوع سایت دارد. نکته دیگری که وجود دارد این است که اضافه کردن قابلیت‌ها و امکانات مختلف برای سایت وکالت نیز بر زمان طراحی آن تاثیر دارد. بنابراین نمی‌توان زمان دقیقی را برای طراحی سایت‌های وکالت بیان نمود و باید همه عوامل دخیل در آن را در نظر گرفت.

طراحی سایت وکالت توسط شرکت یاس کیش

به منظور طراحی یک سایت حرفه‌ای وکالت که هم از طراحی و ظاهر زیبا و هم از عملکرد مطلوبی برخوردار باشد، می‌توان از شرکت یاس کیش کمک گرفت. این مجموعه تجربه زیادی در زمینه طراحی انواع سایت دارد و باتوجه به نیاز و هدف کاربر، بهترین سایت را طراحی خواهد نمود. همچنین به منظور دریافت اطلاعات لازم درمورد طراحی سایت وکالت و مشخص کردن زمان و هزینه طراحی، می‌توان از مشاورین متخصص و حرفه‌ای این مجموعه مشاوره رایگان دریافت کرد. شرکت یاس کیش از تیمی متخصص تشکیل شده است و بهترین سایت وکالت را در کوتاه‌ترین زمان ممکن و با تعرفه‌ای مناسب و اقتصادی طراحی خواهد نمود.

سوالات متداول

1. چرا طراحی سایت وکالت اهمیت دارد؟

به دلیل گسترش استفاده‌ از اینترنت، بسیاری از افراد خدمات خود را به صورت اینترنتی و غیر حضوری دریافت می‌کنند و به همین دلیل وکلایی که دارای سایت مخصوص خود باشند می‌توانند راحت‌تر و سریع‌تر پیشرفت کرده و دیده شوند.

2. یک سایت وکالت باید چه ویژگی‌هایی داشته باشد؟

برخی از مهم‌ترین ویژگی‌هایی که یک سایت وکالت باید داشته باشد عبارتنداز، سرعت و عملکرد بالا، طراحی و ظاهر مناسب، برخورداری از بخش معرفی وکیل، امکان دریافت مشاوره آنلاین و تلفنی با وکیل، راه‌های ارتباطی متنوع و راحت، درگاه پرداخت امن، برخورداری از قسمت وبلاگ، امکان رزرو آنلاین وقت ملاقات و غیره.

3. طراحی سایت حقوقی چه مزایایی دارد؟

مهم‌ترین مزایای طراحی یک سایت حقوقی و وکالتی عبارتنداز، گسترش دامنه فعالیت، شناخته شدن راحت‌تر و سریع‌تر، عدم محدودیت زمانی و مکانی، صرفه جویی در زمان، کاهش هزینه‌ها، جلب اعتماد کاربران و غیره.

shape
shape
shape
shape
shape
shape
shape